Friidrottsstatistik

Skulle du vilja att även statistik för din förening redovisas på nätet. Ta då kontakt med någon ansvarig i förening och visa dem denna sida.

Klubbstatistik

Det finns 2 olika alternativ för att följa klubbstatistik på nätet, ett enklare alternativ för mindre klubbar och ett större alternativ för klubbar med många aktiva i varje ålder. I båda alternativen redovisas varje persons bästa resultat i varje gren under året. Det som skiljer alternativen åt är hur man delar upp statistiken i olika klasser.

I det enklare alternativet redovisas endast statistiken fördela på kön. En lista för män/pojkar och en lista för kvinnor/flickor. Se statistikexempel för IK Hakarpspojkarna.

I det större alternativet redovisas statistiken fördelat på klasserna, P10 år och yngre, P11, P12, P13, P14, P15, P17, P19, MS, Mvet, F10 år och yngre, F11, F12, F13, F14, F15, F17, F19, KS och Kvet. I varje klass redovisas endast resultat gjorda av personer i den åldern. I seniorklasserna redovisas dock samtliga resultat gjorda av person i klubben, dock endast för seniorgrenar. Se statistikexempel för IK Hakarpspojkarna.

 

Priser per säsong (exklusive moms)

 

Alternativ Inomhus Utomhus
Enkelt 300:- 500:-
Större 500:- 750:-

Villkor

- Redovisning sker på internet. Föreningen får en egen plats under www.friidrottsstatistik.se dit ni kan länka från er egen hemsida.

- Uppdatering sker varje vecka.

- Statistiken redovisas på en wordfil och skickas till kontaktperson hos föreningen när säsongen är slut. Ni kan använda den för att skapa egna rapporter för era aktiva med egna bilder etc. som sammanfattning av säsongen.

- Då olika föreningar har olika principer vad gäller statistik avseende sina aktiva vill vi att ett styrelsebeslut ligger bakom er anmälan.

- Inferens Statiskkonsult förbehåller sig rätten att använda i förväg bestämda platser på webbsidan som annonsplats.

- Betalning görs i förväg av föreningen.

 

Villkor

- De flesta resultat redovisas på nätet, men det finns fall då resultaten inte når fram till oss. Det kan gälla tex lokala klubbtävlingar mm. Ser ni att resultat från vissa tävlingar saknas är vi tacksamma om ni informerar oss.

- Målsättningen är naturligtvis att all statistik ska vara korrekt från början. Det är dock i praktiken omöjligt att lova att fel inte kommer begås varför vi ber er meddela uppgifter som inte är korrekta.

Tillbaka